7 december 2014

DSW Bruggenloop Rotterdam

  DSW Bruggenloop looplampje

  DSW Bruggenloop looplampje

  Alle lopers die zich hebben ingeschreven voor de DSW Bruggenloop Rotterdam ontvangen op zondag 7 december een uniek Bruggenloop looplampje. Het lampje is af te halen op het voorplein tegen inlevering van een bon die is bevestigd aan je startnummer.
  AA Drink en Like2Run verlengen contract; speciaal presentje voor deelnemers Marathon Rotterdam

  AA Drink en Like2Run verlengen contract; speciaal presentje voor deelnemers Marathon Rotterdam

  De deelnemers van de Marathon Rotterdam en de andere Like2Run-evenementen worden ook de komende twee jaar voorzien van de producten van AA Drink. Like2Run en AA Drink hebben een nieuwe overeenkomst gesloten waarbij AA Drink official supplier en partner blijft van de Marathon Rotterdam, de CPC Loop Den Haag, de Ladiesrun Rotterdam, de Vredesloop Den Haag en de DSW Bruggenloop Rotterdam.
  Reservelijst geopend

  Reservelijst geopend

  De individuele startnummers van de DSW Bruggenloop zijn uitverkocht. Er bestaat nog wel een beperkte mogelijkheid om op de reservelijst te worden geplaatst. Wil je hiervoor in aanmerking komen, vul dan het volledige inschrijfformulier in. Je krijgt van ons tijdig bericht of je inschrijving gerealiseerd kan worden.

  Startnummer verzamelaar Matthijs: "De DSW Bruggenloop onbreekt nog mijn collectie". bruggenloop.nl/evenement/de-b… #bgl14

  Geen startbewijs voor #bgl14? @KiKa8118 geeft 5 startbewijzen weg aan de hoogste bieders! facebook.com/KiKa8118/photo…

  Iedereen op de reservelijst krijgt van ons tijdig bericht of je inschrijving gerealiseerd kan worden. #bgl15