11 december 2016

DSW Bruggenloop Rotterdam

  Weersverwachting voor morgen

  Weersverwachting voor morgen

  Morgen heeft de bewolking de overhand en zal de zon nu en dan even tevoorschijn komen. Het blijft tijdens de loop droog. Het wordt maximaal 10°C en tijdens het evenement zakt de temperatuur naar 8°C. Er staat boven open gebieden een matige westenwind, windkracht 4. De wind zal dan ook met name op bruggen merkbaar aanwezig zijn, maar zal langzamerhand iets in kracht gaan afnemen.
  Bereikbaarheid

  Bereikbaarheid

  Stadion Feijenoord via verschillende vervoersmogelijkheden te bereiken. Wij adviseren deelnemers en toeschouwers om voortijdig een reisplan te maken en op tijd te vertrekken. Reis indien mogelijk samen naar het evenement.
  Hardlopen doe je met AA Drink

  Hardlopen doe je met AA Drink

  AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets! AA Drink kent hardlopers door en door en weet precies op welk moment een bepaalde sportdrank vereist is om optimaal te presteren. Als trotse supplier en sponsor van de DSW Bruggenloop Rotterdam voorziet AA Drink alle atleten van de juiste sportdrank op het juiste moment. Hardlopen doe je met AA Drink!
  DSW ZorgverzekeraarAA DrinkNew BalanceSky RadioSubwayStichting DaDa