En de winnaars zijn

En de winnaars zijn

De DSW Bruggenloop Rotterdam is nog ver weg, maar nu al hebben we goed nieuws te melden. Uit de 1406 respondenten die vorig jaar het tevredenheidsonderzoek hebben ingevuld, zijn 10 gelukkigen getrokken die een gratis startbewijs hebben gewonnen voor 7 december 2014. Staat jouw naam er tussen, maar heb jij al ingeschreven, dan krijg jij jouw inschrijfgeld terug.
Loop jij samen met collega’s mee met de Business Run?

Loop jij samen met collega’s mee met de Business Run?

Tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam kun jij met je collega’s en/of relaties meedoen aan de Business Run. Loop jij samen met je collega’s en relaties mee met de sfeervolle 15 km loop, met daarin vijf Rotterdamse bruggen? Dan profiteer je van veel exclusieve extra’s. Klik op lees meer voor het complete aanbod en om je aan te melden.
DSW Zorgverzekeraar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

DSW Zorgverzekeraar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

De Bruggenloop Rotterdam heeft een nieuwe titelsponsor. DSW Zorgverzekeraar verbindt zijn naam aan de 27ste editie van de ongekend populaire loopklassieker op zondag 7 december.
DSW ZorgverzekeraarAA DrinkNew BalanceSky RadioKiKa

Naar aanleiding van ons tevredenheidsonderzoek hebben we weer 10 startbewijzen verloot. Benieuwd of je hebt gewonnen? bruggenloop.nl/home//11047_En…

Ingeschreven voor de DSW Bruggenloop Rotterdam? Schrijf je dan in voor de @vredesloop070, de ideale voorbereiding! vredesloopdenhaag.nl/lopers/inschri…