Wist je dat..

Wist je dat..

Er al meer dan 5000 lopers zich hebben ingeschreven voor de Bruggenloop Rotterdam? Er tot nu toe meer mannen (60%) meelopen dan vrouwen (40%) en de oudste deelnemer 78 jaar is. De inschrijving van de 27ste editie van de Bruggenloop Rotterdam is nog steeds geopend. Vorig jaar waren alle startbewijzen binnen 5 weken uitverkocht. Keep calm and register!
Bereid je voor met behulp van deskundige trainers

Bereid je voor met behulp van deskundige trainers

Om je optimaal voor te bereiden 'to beat the bridges', bieden we je voorbereidingstrainingen aan. Zaterdag 6 september vindt de eerste training plaats die je vrijblijvend kunt uitproberen. Onder leiding van onze gediplomeerde trainers zul je vervolgens in 13 weken worden klaargestoomd voor de 15 km van zondag 7 december.
Al meer dan 7000 euro gedoneerd aan KiKa

Al meer dan 7000 euro gedoneerd aan KiKa

Na een week hebben de lopers van de Bruggenloop Rotterdam al meer dan 7000 euro gedoneerd aan KiKa. Loop mee en steun KiKa in hun ontwikkeling om kinderkanker nog sneller te genezen. Bij de inschrijving kun je ervoor kiezen om KiKa te steunen door middel van een donatie. Maar je kunt natuurlijk ook voor KiKa gaan lopen. Start je eigen actie en laat je familie en vrienden zien dat je meedoet voor KiKa.
AA DrinkNew BalanceSky RadioKiKa

Wist je dat.. de oudste deelnemer tot nu toe 78 jaar is! #bgl14

Wist je dat... er tot nu toe meer mannen (60%) meedoen aan #bgl14 dan vrouwen (40%)?

Ook vandaag stromen de inschrijvingen weer binnen. Super! Nog niet ingeschreven? Wees er snel bij want OP=OP! #bgl14 bruggenloop.nl/lopers/inschri…