Bereikbaarheid

Stadion Feijenoord is via onderstaande vervoersmogelijkheden te bereiken. We hebben een extra service voor onze deelnemers en toeschouwers. Op zondag 10 december maakt de NS speciaal voor ons evenement gebruik van NS Station - Rotterdam Stadion tussen 11.30 - 19.00 uur. Zo kun je direct in het start- en finishgebied uitstappen. Wij adviseren deelnemers en toeschouwers om voortijdig een reisplan te maken en op tijd te vertrekken. Reis indien mogelijk samen naar het evenement.

NSNS

Op zondag 10 december maakt de NS speciaal voor ons evenement gebruik van NS Station - Rotterdam Stadion tussen 11.30 - 19.00 uur. Zo kun je direct in het start- en finishgebied uitstappen. De dienst gaat 4x per uur per richting een stop op Rotterdam Stadion. Er wordt een extra oplaadautomaat op station Rotterdam Stadion geplaatst voor de reizigers. We adviseren echter je OV-Chipkaart vooraf al op te laden zodat je niet in de rij hoeft te staan wachten.

Check je reis vanaf 10 dagen voor vertrek via de NS Reisplanner of de NS Xtra app. Kijk kort voor vertrek voor de meest actuele informatie en check ook alvast uw terugreis.

RETRET

Bekijk hieronder het overzicht met tram inzet. Bovenop de bestaande dienstregeling worden extra trams ingezet tussen Rotterdam Centraal en Stadion Feijenoord. Tram 23 rijdt elke 10 minuten. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292OV.

Vanaf Centraal Station Rotterdam:

  • Tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Stadion Feijenoord 

Vanaf Zuidplein:

  • Metro richting Centraal Station - bij station Wilheminaplein overstappen op:
    tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Station Feijenoord

Vanaf P+R Slinge:

  • Metro richting Centraal Station - bij station Wilheminaplein overstappen op:
    tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Station Feijenoord.

  

FIETSFiets Icoon

Indien mogelijk raden wij alle bezoekers en toeschouwers aan om met de fiets te komen. Er zijn voldoende mogelijkheden om de fiets te parkeren om en nabij Stadion Feijenoord.

AUTOAuto


Er zijn beperkte parkeermogelijkheden rondom Stadion Feijenoord. 

Voor vragen van gemeentelijke aard kun je contact opnemen met het informatienummer van de Gemeente Rotterdam 14010.

DSW Zorgverzekeraar AA Drink Sky Radio Ormer ICT Subway Stichting DaDa