Ga terug

Meer dan 600 knuffels voor kinderen in het Maasstad Ziekenhuis

21 december 2016

Deelnemers aan de DSW Bruggenloop Rotterdam hebben met hun bijdrage meer dan 600 knuffels verzameld voor Stichting DaDa. De knuffels werden met veel enthousiasme ontvangen door de aanwezige kinderen in het Maasstad Ziekenhuis. Dit enorme aantal knuffels komt tezamen met het prachtige bedrag van € 10.725,- dat eerder door ambassadeur Thomas Verhoef bij het startschot van de 29ste editie in ontvangst werd genomen.  

DaDa is een stichting die geld inzamelt voor projecten die het verblijf van een kind in het ziekenhuis aangenamer maken. In 2009 is gestart met het DaDa Knuffelplan waarmee de stichting ziekenhuizen en medische instellingen gratis voorziet van DaDa Knuffel. De DaDa Knuffel is eigenlijk niet te koop, maar voor de deelnemers aan de DSW Bruggenloop Rotterdam was een uitzondering gemaakt. Bij een donatie van € 15,- kregen deelnemers en kinderen een knuffel. Bij een donatie van € 7,50 kregen kinderen een knuffel. Een prachtig doel dat perfect aansluit bij het samenhorigheidsgevoel van de DSW Bruggenloop Rotterdam. 

De organisatie wil van deze gelegenheid gebruik maken om alle deelnemers te bedanken voor de bijdrage, groot of klein, en hoopt eenieder volgend jaar weer aan de start te mogen verwelkomen.

Maasstad Ziekenhuis Dada

DSW Zorgverzekeraar AA Drink Sky Radio Ormer ICT Subway Stichting DaDa