Info


Individuele deelname

De DSW Bruggenloop Rotterdam staat bekend als de feestelijke jaarafsluiter van de hardloopkalender. Het klassieke 15 km parcours van de Bruggenloop gaat over 6 bruggen in Rotterdam waaronder de bekende Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug. Tijdens deze winterse loop waan je je als deelnemer in een donkere Kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komt. 

Info

Business Runs

De Business Run is de sportieve en gezellige jaarafsluiting met collega’s en relaties. Sportiviteit, vitaliteit, gezelligheid en business komen samen tijdens het evenement. In het Maasgebouw van Stadion Feijenoord ontvangen wij de teams in een unieke Kerstambiance. Business Runners worden in en rondom het Maasgebouw voorzien van alle gemakken zoals exclusieve parkeergelegenheid, kleedruimte en tassenafgifte en ontvangst voorafgaand aan de loop en een sportieve Kerstborrel na de finish.

Info

Parcours


Geschiedenis van de Bruggenloop

De DSW Bruggenloop Rotterdam kent een lange traditie. De première van het bijzondere hardloopevenement dateert van 9 maart 1986. Het was een initiatief van roeivereniging Nautilus, die dat jaar haar 100-jarig bestaan vierde. De eerste winnaar was Metro-atleet Lou Polak. 

Lees meer
Historie

Kom over de brug voor Familiehuis Daniel den Hoed

www.familehuis.nl


Kom jij helpen?

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Rotterdams hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens Bruggenloop. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. Binnenkort volgt meer informatie.