Bereikbaarheid


Bereikbaarheidsvragen

Openbaar vervoer

OPENBAAR VERVOER

NS

We hebben een extra service voor onze deelnemers en toeschouwers. Op zondag 8 december maakt de NS speciaal voor ons evenement gebruik van NS Station - Rotterdam Stadion. Zo kun je direct op het evenemententerrein uitstappen. Check je reis vanaf 10 dagen voor vertrek via de NS Reisplanner of de NS Xtra app. Kijk kort voor vertrek voor de meest actuele informatie en check ook alvast uw terugreis.

 

RET

Bovenop de bestaande dienstregeling worden extra trams ingezet tussen Rotterdam Centraal en Stadion Feijenoord. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292OV.

Vanaf Centraal Station Rotterdam:
Tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Stadion Feijenoord

Vanaf Zuidplein:
Metro richting Centraal Station - bij station Wilheminaplein overstappen op: tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Station Feijenoord

Vanaf P+R Slinge:
Metro richting Centraal Station - bij station Wilheminaplein overstappen op: tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Station Feijenoord.

Vervoerbewijs:

Ben je al in het bezit van een OV-chipkaart? Bestel hier eenvoudig saldo. Heb je nog geen OV-chipkaart, maar wil je er wel één aanschaffen, klik dan hier en bestel een persoonlijke OV-chipkaart. In combinatie met automatisch opladen heb je altijd voldoende saldo. Bezoek je Rotterdam eenmalig? Koop dan een wegwerpkaart bij de automaat op één van de metrostations met een dagkaart of 2 x 1 uur reizen erop. Het reizen met het openbaar vervoer is niet alleen efficiënter, maar je helpt op deze manier ook mee om het evenement duurzamer te maken.

Parkeren

AUTO
Er zijn beperkte parkeermogelijkheden rondom Stadion Feijenoord. Voor vragen van gemeentelijke aard kun je contact opnemen met het informatienummer van de Gemeente Rotterdam 14010.

 

Fiets

FIETS

Indien mogelijk raden wij alle bezoekers en toeschouwers aan om met de fiets te komen. Er zijn voldoende mogelijkheden om de fiets te parkeren om en nabij Stadion Feijenoord.