Programma zondag 10 december 2023

Onder voorbehoud van wijzigingen
Tijd Activiteit Locatie
13.30 uur Stadion Feijenoord geopend Stadion Feijenoord, De Kuip
15.00 uur Start wave 1 Parkeerplaats De Kuip
15.10 uur Start wave 2 Parkeerplaats De Kuip
15.20 uur Start wave 3 Parkeerplaats De Kuip
± 15.45 uur Finish eerste loper Finish, Olympiaweg
17.45 uur Heroïsch onthaal laatste loper Finish, Olympiaweg

Startnummers

Startnummers  
Wanneer jij je voor of op 9 november hebt ingeschreven, wordt je startnummer opgestuurd. Deze ontvang je ca. 1,5 week voorafgaande aan de DSW Bruggenloop thuis. Wanneer je later bent ingeschreven dan 9 november kun je jouw startnummer op zondag 10 december ophalen bij Stadion Feijenoord, De Kuip. Let op, wanneer je een postadres buiten Nederland hebt opgeven, wordt het startnummer niet opgestuurd en kun je deze ook op 10 december ophalen.

Vul het medische paspoort op de achterkant van het startnummer in 
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startwaves

De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk.


Ben je later dan het startmoment van jouw wave aanwezig? Dan start je in een latere startwave. 

Reisadvies zondag 10 december 2023

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Houd er rekening mee dat sommige wegen zijn afgesloten en het druk kan zijn in de stad. 

 

Vervoersmiddelen

NS - trein
  • Reis naar station Rotterdam Stadion. De Sprinters uit zowel Dordrecht als Schiedam Centrum stoppen hier ieder kwartier tussen circa 11.30 - 18.45 uur.
  • Check de exacte tijden van tevoren – ook meteen voor terug - in de NS-app of op ns.nl. Doe dit nogmaals kort voor vertrek voor het meest actuele reisadvies

Tijdens de DSW Bruggenloop staan er deze werkzaamheden gepland: 

  • Rotterdam - Den Haag HS zaterdag 25 november 01.00 - maandag 18 december 05.00 geen treinverkeer (bussen)
  • HSL Noord / Leiden - Schiphol - Amsterdam Centraal / Zuid en Amsterdam Sloterdijk - Schiphol zaterdag 9 december 01.00 - maandag 11 december 05.00 geen treinverkeer (bussen)
RET - metro

Metro station Stadion Feijenoord is uitstekend bereikbaar en is gelegen vlakbij de startlocatie en de finish. Plan je reis van tevoren op 9292.nl.

Advies vanaf Centraal Station Rotterdam
Vanaf Centraal Station Rotterdam:
Tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Stadion Feijenoord

Advies vanaf Zuidplein:
Metro richting Centraal Station - bij station Wilheminaplein overstappen op: tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Station Feijenoord

Advies vanaf P+R Slinge:
Metro richting Centraal Station - bij station Wilheminaplein overstappen op: tramlijn 23 richting Beverwaard - uitstappen bij halte Station Feijenoord.

Vervoerbewijs:

Ben je al in het bezit van een OV-chipkaart? Bestel hier eenvoudig saldo. Heb je nog geen OV-chipkaart, maar wil je er wel één aanschaffen, klik dan hier en bestel een persoonlijke OV-chipkaart. In combinatie met automatisch opladen heb je altijd voldoende saldo.

Auto

Je kunt parkeren op de Veranda, P5C en parkeergarage P5G (allen betaald parkeren).

P4, P7 en P8 zijn niet beschikbaar. P2 en P3 zijn uitsluitend beschikbaar voor business teams. 

Er zijn beperkte parkeermogelijkheden rondom Stadion Feijenoord. Een alternatief is om gebruik te maken van P+R Slinge. Hier geldt een kortingstarief wanneer men aansluitend gebruik maakt van het openbaar vervoer. 

Voor vragen van gemeentelijke aard kun je contact opnemen met het informatienummer van de Gemeente Rotterdam 14010.

Fiets

Indien mogelijk raden wij alle bezoekers en toeschouwers aan om met de fiets te komen. Er zijn voldoende mogelijkheden om de fiets te parkeren om en nabij Stadion Feijenoord. We raden je aan om gebruik te maken van de fietsenstalling bij de Veranda.

Vragen?

Heb je na bovenstaande informatie een vraag? Bekijk dan ook nog even onze FAQ's pagina.