Vrijwilligers


Mogelijkheden

Medewerker deelnemers

Je deelt startnummers uit aan deelnemers en beantwoordt hun vragen.

Medewerker start

Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.

Medewerker finish

Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.

Medewerker accommodatie

Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.

Medewerker verzorging

Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water uit aan alle deelnemers.

Verkeersregelaar

Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een online cursus aangeboden die je dient te volbrengen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en eventueel ook bij andere evenementen ingezet kan worden. 


Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de DSW Bruggenloop Rotterdam te werken?


Rotterdams evenement

Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Rotterdams hardloopevenement.

Unieke herinnering

Je krijgt een presentje, een unieke herinnering aan de DSW Bruggenloop Rotterdam

Gratis lunchpakket

Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.


Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam? Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan! Bij vragen kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@golazo.com


Contact vrijwilligers

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen stuur dan een mail naar vrijwilligers@golazo.com. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.