DSW Bruggenloop Rotterdam 2022 uitverkocht!

28-11-2022

Na de succesvolle 31e editie in 2019, is ook de 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam wederom uitverkocht. De organisatie verwelkomt op zondag 11 december 12.000 hardlopers aan de start van een mooie winterse tocht van 15 kilometer.

Lees meer
DSW Bruggenloop Rotterdam 2022 uitverkocht!

Inschrijving 32e editie DSW Bruggenloop geopend

22-7-2022

Goed nieuws voor sportievelingen. De inschrijving voor de 32e editie van de DSW Brugenloop Rotterdam is vandaag van start gegaan. De Bruggenloop vindt plaatst op zondag 11 december 2022.

Lees meer
Sportievelingen mogen los op Rotterdamse bruggen

32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam verplaatst naar 2022

29-11-2021

Op 26 november zijn op de corona-persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd, waardoor we de DSW Bruggenloop Rotterdam helaas moeten verplaatsen naar 11 december 2022. Na overleg met alle betrokken partijen hebben wij helaas moeten vaststellen dat het niet mogelijk is om het evenement op een verantwoorde manier te organiseren.

Lees meer
32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam verplaatst naar 2022

Inschrijving DSW Bruggenloop Rotterdam van start  

22-9-2021

Goed nieuws voor de hardloopfanaten die uitkijken naar de 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Lopers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor het loopevent op zondag 12 december 2021. Ook dit jaar loopt het 15 km lange parcours traditiegetrouw langs de iconische bruggen van Rotterdam. 

Lees meer
Inschrijving DSW Bruggenloop Rotterdam van start

De DSW Bruggenloop Rotterdam gaat niet door op 13 december 2020

5-11-2020

De DSW Bruggenloop gaat dit jaar helaas niet door. Gezien de ontwikkelingen rondom COVID-19 hebben we besloten om de 32e editie uit te stellen naar zondag 12 december 2021.

Een teleurstelling voor alle betrokkenen, maar dit besluit is realistisch en noodgedwongen. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, toeschouwers en medewerkers komen altijd op de eerste plaats.

We zien je graag op zondag 12 december 2021 aan de start bij stadion Feijenoord. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Lees meer
De DSW Bruggenloop Rotterdam gaat niet door op 13 december 2020

Zonnige 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam ‘stormachtig’ succes

8-12-2019

De krachtige wind leek niemand te deren. De 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam kan daarentegen wel worden betiteld als een ‘stormachtig’ succes. De 12.000 deelnemers aan de klassieker, die in figuurlijke zin vooruitloopt op Kerstmis, lieten het beste van zichzelf zien tijdens hun tocht van 15 kilometer over zes bruggen met start en finish bij het iconische stadion van Feijenoord. Voor Familiehuis Daniel den Hoed was er een prachtige donatie van bijna 30.000 euro. 

Lees meer
Zonnige 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam ‘stormachtig’ succes

De 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019 is uitverkocht

7-12-2019

De 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019 is uitverkocht. In totaal staan er morgen 12.000 deelnemers aan de start en zullen deze sportievelingen de 6 bruggen van Rotterdam trotseren. Deze traditionele winterse loop in een kerstachtige setting over een parcours van 15 km is er een voor échte bikkels!


Together We Beat The Bridges!
Stadion Feijenoord is zondag het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019. Na de start bij De Kuip wacht de lopers een beproeving over verschillende Rotterdamse bruggen met uitzicht over een verlichte skyline en stadshart van Rotterdam. De Erasmusbrug is weer terug van weggeweest. Deelnemers lopen hier op het fietspad en vervolgen het parcours over de Boompjeskade, richting de verzorgingspost op circa 6 km. De DSW Bruggenloop Rotterdam start en finisht voor Stadion Feijenoord.

 

Lees meer
Editie 2019 is uitverkocht!

Weersverwachting en kledingtips

6-12-2019

Vanochtend bewolkt en regen. Vanmiddag vanuit het westen af en toe de zon en nog kans op een losse bui. Aan begin van de avond neemt de buienkans sterk toe. Met een middagtemperatuur van 11 graden is het zeer zacht. In de loop van de middag zakt de temperatuur naar 9 graden. Tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam bedraagt de gevoelstemperatuur 6 graden. De westen- tot zuidwestenwind waait vanochtend krachtig, windkracht 6. Vanmiddag staat er een vrij krachtige wind, windkracht 5. Er kunnen windvlagen optreden tot rond 60 km/u, vooral bovenop de bruggen.Het weerbericht wordt verzorgd door Ed Aldus en dagelijks voorzien van een update.

Lees meer
Weersverwachting en kledingtips