Goede doel
De DSW Bruggenloop is niet alleen een prachtige sportieve uitdaging voor de deelnemers, maar geeft ook aandacht aan een goed doel. Voor de tweede keer op rij is het Familiehuis Daniel den Hoed het goede doel van de DSW Bruggenloop. Het Familiehuis biedt familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC logeergelegenheid. Dankzij het Familiehuis kunnen kankerpatiënten en dierbaren dichterbij elkaar zijn in de donkere periode van ziekte en behandeling.

Deelnemers kunnen het Familiehuis steunen door middel van een donatie, een eigen actiepagina aan te maken of door de aankoop van een ‘Niet Zonder Jou Familiehuis-armbandje’. Op deze manier dragen deelnemers bij aan de bouw van het nieuwe en grotere Familiehuis Daniel den Hoed dat eind 2020 haar deuren opent tegenover het Erasmus MC. Hierdoor kunnen ook in de toekomst kankerpatiënten dichtbij hun familie zijn.

Inschrijven
Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een startnummer voor deze altijd snel uitverkochte winterse loop. De eerste 3000 inschrijvingen profiteren ook nog eens van het voordeligste tarief! Inschrijven


32e editie DSW Bruggenloop verplaatst naar 2022

De 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam is verschoven naar zondag 11 december 2022. De aangeschafte startbewijzen blijven geldig tot de volgende editie.

Lees meer