Stadion Feijenoord 
Ook dit jaar zal de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam plaatsvinden bij het kenmerkende Rotterdamse Feijenoord Stadion. De business teams worden ontvangen in het Maasgebouw. Hier kunnen de business deelnemers elkaar ontmoeten en de laatste voorbereidingen treffen. Business Runners worden voorzien van alle gemakken zoals exclusieve parkeergelegenheid, tassenafgifte, prijsuitreiking, consumptiebonnen voor het ontvangst voorafgaand aan de loop en een sportieve kerstborrel na de finish. 

Stichting Ambulance Wens Nederland
 
Het goede doel van DSW Bruggenloop is dit jaar Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Lopers kunnen bij inschrijving een donatie doen.  

Inschrijven
   
Inschrijven voor deze 32e editie kan vanaf vandaagen is mogelijk tot en met zaterdag 11 december, tenzij de startbewijzen, zoals de afgelopen jaren gebruikelijk, eerder zijn uitverkocht. Op deze website is ook de laatste informatie over het evenement te vinden. Mocht de DSW Bruggenloop Rotterdam onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 12 december 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie. Je kunt je hier inschrijven voor de verschillende categorieën.


Inschrijving DSW Bruggenloop Rotterdam geopend!

Schrijf je nu in voor de DSW Bruggenloop Rotterdam 2023.

Lees meer