Toeschouwers zijn belangrijk!

Toeschouwers bij de DSW Bruggenloop Rotterdam hebben voor de lopers een belangrijke rol. Niet alleen slepen ze met hun aanmoedigingen de lopers er op moeilijke momenten doorheen, ook zorgen ze er met hun enthousiasme voor dat iedere deelnemer kan finishen als een held. Het is tenslotte de bedoeling dat iedere deelnemer met een onvergetelijke herinnering naar huis gaat. Wat is er leuker dan bij de finish ontvangen te worden door een massa mensen die je aanmoedigt?

Zowel bij de start, langs het parcours als bij de finish kun je de duizenden lopers in de namiddag toejuichen. De verschillende muzieklocaties langs het parcours leveren een sfeervolle bijdrage aan de Kerstachtige omgeving van deze winterse loop, waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komen.

Heldenonthaal: Olympiaweg
De allerlaatsten komen met Bengaals vuurwerk over de finish. Ook zij voldoen aan het motto van de DSW Bruggenloop Rotterdam: Together we beat the bridges. Wil je na de finish afspreken om samen te proosten op een mooie prestatie, bezoek dan het Voorplein waar je diverse horecastandjes vindt.

In Rotterdam
Rotterdam heeft nog veel meer te bieden. Combineer jouw komst naar de DSW Bruggenloop daarom met een bezoek aan één of meer van de prachtige toeristische attracties. Ervaar de Maas met een rondvaart naar de haven met de Spido of een oversteek met de watertaxi. Bezoek de markthal of neem een kijkje op het nieuwe station van Rotterdam: Rotterdam Centraal. Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.info.

Dsc 6258

DSW Zorgverzekeraar AA Drink Sky Radio Ormer ICT Subway Stichting DaDa