Vrijwilligers

Wil je een superleuke ervaring opdoen bij een Rotterdams hardloopevenement waarbij gezelligheid voorop staat? Kom ons dan helpen als vrijwilliger tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam! Geef je op via onderstaande link:

'Aanmelden doe je hier'

Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn: 

  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het uitdelen van de loperslampjes.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water en AA Drink uit aan alle deelnemers.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een online cursus aangeboden die je dient te volbrengen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en eventueel ook bij andere evenementen ingezet kan worden. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam, maar welke functie past nu het beste bij je? Bij vrijwilligerstaken vind je alle informatie hierover. 

Vrijwilligers 4 

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de DSW Bruggenloop Rotterdam te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een uniek Rotterdams sportevenement.
  • Je krijgt een leuk aandenken aan het evenement.
  • Er is gedurende de hele middag koffie/thee/limonade/koeken beschikbaar.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

 Wil jij ook een plekje in ons vrijwilligersteam? Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan. Mocht je vragen hierover hebben, neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Dewi Havenaar via: vrijwilligers@like2run.nl

 Vrijwilligers 3

DSW Zorgverzekeraar AA Drink Sky Radio Ormer ICT Subway Stichting DaDa