Nieuws

Zonnige 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam ‘stormachtig’ succes

8-12-2019

De krachtige wind leek niemand te deren. De 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam kan daarentegen wel worden betiteld als een ‘stormachtig’ succes. De 12.000 deelnemers aan de klassieker, die in figuurlijke zin vooruitloopt op Kerstmis, lieten het beste van zichzelf zien tijdens hun tocht van 15 kilometer over zes bruggen met start en finish bij het iconische stadion van Feijenoord. Voor Familiehuis Daniel den Hoed was er een prachtige donatie van bijna 30.000 euro. 

Lees meer
Zonnige 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam ‘stormachtig’ succes

De 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019 is uitverkocht

7-12-2019

De 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019 is uitverkocht. In totaal staan er morgen 12.000 deelnemers aan de start en zullen deze sportievelingen de 6 bruggen van Rotterdam trotseren. Deze traditionele winterse loop in een kerstachtige setting over een parcours van 15 km is er een voor échte bikkels!


Together We Beat The Bridges!
Stadion Feijenoord is zondag het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019. Na de start bij De Kuip wacht de lopers een beproeving over verschillende Rotterdamse bruggen met uitzicht over een verlichte skyline en stadshart van Rotterdam. De Erasmusbrug is weer terug van weggeweest. Deelnemers lopen hier op het fietspad en vervolgen het parcours over de Boompjeskade, richting de verzorgingspost op circa 6 km. De DSW Bruggenloop Rotterdam start en finisht voor Stadion Feijenoord.

 

Lees meer
Editie 2019 is uitverkocht!

Weersverwachting en kledingtips

6-12-2019

Vanochtend bewolkt en regen. Vanmiddag vanuit het westen af en toe de zon en nog kans op een losse bui. Aan begin van de avond neemt de buienkans sterk toe. Met een middagtemperatuur van 11 graden is het zeer zacht. In de loop van de middag zakt de temperatuur naar 9 graden. Tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam bedraagt de gevoelstemperatuur 6 graden. De westen- tot zuidwestenwind waait vanochtend krachtig, windkracht 6. Vanmiddag staat er een vrij krachtige wind, windkracht 5. Er kunnen windvlagen optreden tot rond 60 km/u, vooral bovenop de bruggen.Het weerbericht wordt verzorgd door Ed Aldus en dagelijks voorzien van een update.

Lees meer
Weersverwachting en kledingtips

Maak jouw inschrijving compleet met het officiële DSW Bruggenloop longsleeve runningshirt

12-9-2019

Voor de 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam is een speciaal nieuw shirt ontworpen. Wil jij volledig in stijl aan de start staan? Maak jouw inschrijving dan compleet met het officiële DSW Bruggenloop Rotterdam longsleeve runningshirt! Je kunt het shirt alsnog bestellen via het online inschrijfformulier voor slechts € 25,-. 

Lees meer
Maak jouw inschrijving compleet met het officiële DSW Bruggenloop Rotterdam longsleeve runningshirt

Inschrijving DSW Bruggenloop 2019 geopend

21-8-2019

De inschrijving voor de 31e editie van de DSW Bruggenloop is geopend. Deze traditionele winterse loop in een kerstachtige setting vindt dit jaar plaats op zondag 8 december 2019. Het klassieke parcours van 15 km gaat weer over een aantal iconische Rotterdamse bruggen en biedt ook dit jaar ruimte aan 12.000 hardlopers.


Beat The Bridges
Stadion Feijenoord is op zondag 8 december opnieuw het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019. Na de start bij De Kuip wacht de lopers een beproeving over verschillende Rotterdamse bruggen met uitzicht over een verlichte skyline en stadshart van Rotterdam. De Erasmusbrug maakt dit jaar weer onderdeel uit van het uitdagende parcours. Het volledige parcours wordt later bekend gemaakt. 

Inschrijven
Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een startnummer voor deze altijd snel uitverkochte winterse loop. De eerste 3000 inschrijvingen profiteren ook nog eens van het voordeligste tarief! Inschrijven.

Lees meer
Inschrijving DSW Bruggenloop 2019 geopend

Uitslagen staan online

9-12-2018

Alle uitslagen van de DSW Bruggenloop 2018 staan online. Zoek je zelf op, bekijk jouw gelopen race en deel jouw prestatie op social.

 

Lees meer
Uitslagen staan online

Yorben Ruiter wint 30e editie DSW Bruggenloop Rotterdam

9-12-2018

Yorben Ruiter mag zich na 45 minuten en 51 seconden de snelste man van de dag noemen. De 23-jarige student fysiologie uit Krimpen aan den IJssel viert de triomf als een mooie afsluiting van het jaar. ,,Ik ben een 1500 en 3000 meter-loper en wilde mezelf een keer testen op een langere afstand. Het is mij goed bevallen. Maar het viel soms niet mee, vooral bij de Willemsbrug moest je tegen de wind optornen. Dat was zwaar, net als de laatste kilometers,’’ vertelt de PAC-atleet, pupil van Greta Koens.

Lees meer
Yorben Ruiter wint 30e editie DSW Bruggenloop Rotterdam

DSW nog twee jaar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

30-11-2018

Directeur van DSW Zorgverzekeraar Chris Oomen en Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland, hebben een overeenkomst getekend waarbij DSW zich voor nog eens twee jaar verbindt aan het winterse sportevenement de DSW Bruggenloop Rotterdam. Sinds 2014 is er een warme samenwerking tussen de zorgverzekeraar en het hardloopevenement.

 

Lees meer
DSW nog twee jaar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam