Nieuws

Het parcours is bekend!

Het parcours van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2018 is bekend! Deelnemers komen allereerst over twee nieuwe bruggen tijdens het event de Piekbrug en de Nassaubrug. Beide bruggen liggen in de wijk Feijenoord. Na ruim 3 kilometer lopen we over de Koninginnebrug en hebben de deelnemers een fantastisch uitzicht op de welbekende Hef. Als vierde, nieuwe brug wordt de Willemsbrug aangedaan. Een echte kuitenbijter die als icoon van Rotterdam niet kan ontbreken voor de oversteek naar Rotterdam Noord. Het parcours vervolgt zich verder via de Boerengatbrug, de Maasboulevard, de Esch en over de Van Brienenoordburg naar de finish op de Olympiaweg. Bekijk hier de Parcourskaart

Parcourskaart
Het parcours is bekend!

De inschrijving is geopend!

Je kunt je nu inschrijven voor de 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Tijdens deze winterse loop, die deelnemers over 6 bruggen voert, waan je je als deelnemer in een donkere Kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komt. Wacht niet te lang, want dit populaire loopevenement is altijd snel uitverkocht.

Inschrijven
De inschrijving is geopend!

Speciaal shirt ontworpen

Voor de 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam is een speciaal nieuw shirt ontworpen. Dit shirt kun je aanschaffen voor €25,00 bij jouw inschrijving of later bestellen door in te loggen in het MyLaps systeem.


Nieuwe website online

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement.