32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam verplaatst naar 2022

29-11-2021

Op 26 november zijn op de corona-persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd, waardoor we de DSW Bruggenloop Rotterdam helaas moeten verplaatsen naar 11 december 2022. Na overleg met alle betrokken partijen hebben wij helaas moeten vaststellen dat het niet mogelijk is om het evenement op een verantwoorde manier te organiseren.

Lees meer
32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam verplaatst naar 2022

Inschrijving DSW Bruggenloop Rotterdam van start  

22-9-2021

Goed nieuws voor de hardloopfanaten die uitkijken naar de 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Lopers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor het loopevent op zondag 12 december 2021. Ook dit jaar loopt het 15 km lange parcours traditiegetrouw langs de iconische bruggen van Rotterdam. 

Lees meer
Inschrijving DSW Bruggenloop Rotterdam van start

De DSW Bruggenloop Rotterdam gaat niet door op 13 december 2020

5-11-2020

De DSW Bruggenloop gaat dit jaar helaas niet door. Gezien de ontwikkelingen rondom COVID-19 hebben we besloten om de 32e editie uit te stellen naar zondag 12 december 2021.

Een teleurstelling voor alle betrokkenen, maar dit besluit is realistisch en noodgedwongen. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, toeschouwers en medewerkers komen altijd op de eerste plaats.

We zien je graag op zondag 12 december 2021 aan de start bij stadion Feijenoord. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Lees meer
De DSW Bruggenloop Rotterdam gaat niet door op 13 december 2020

Zonnige 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam ‘stormachtig’ succes

8-12-2019

De krachtige wind leek niemand te deren. De 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam kan daarentegen wel worden betiteld als een ‘stormachtig’ succes. De 12.000 deelnemers aan de klassieker, die in figuurlijke zin vooruitloopt op Kerstmis, lieten het beste van zichzelf zien tijdens hun tocht van 15 kilometer over zes bruggen met start en finish bij het iconische stadion van Feijenoord. Voor Familiehuis Daniel den Hoed was er een prachtige donatie van bijna 30.000 euro. 

Lees meer
Zonnige 31ste DSW Bruggenloop Rotterdam ‘stormachtig’ succes

De 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019 is uitverkocht

7-12-2019

De 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019 is uitverkocht. In totaal staan er morgen 12.000 deelnemers aan de start en zullen deze sportievelingen de 6 bruggen van Rotterdam trotseren. Deze traditionele winterse loop in een kerstachtige setting over een parcours van 15 km is er een voor échte bikkels!


Together We Beat The Bridges!
Stadion Feijenoord is zondag het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019. Na de start bij De Kuip wacht de lopers een beproeving over verschillende Rotterdamse bruggen met uitzicht over een verlichte skyline en stadshart van Rotterdam. De Erasmusbrug is weer terug van weggeweest. Deelnemers lopen hier op het fietspad en vervolgen het parcours over de Boompjeskade, richting de verzorgingspost op circa 6 km. De DSW Bruggenloop Rotterdam start en finisht voor Stadion Feijenoord.

 

Lees meer
Editie 2019 is uitverkocht!

Weersverwachting en kledingtips

6-12-2019

Vanochtend bewolkt en regen. Vanmiddag vanuit het westen af en toe de zon en nog kans op een losse bui. Aan begin van de avond neemt de buienkans sterk toe. Met een middagtemperatuur van 11 graden is het zeer zacht. In de loop van de middag zakt de temperatuur naar 9 graden. Tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam bedraagt de gevoelstemperatuur 6 graden. De westen- tot zuidwestenwind waait vanochtend krachtig, windkracht 6. Vanmiddag staat er een vrij krachtige wind, windkracht 5. Er kunnen windvlagen optreden tot rond 60 km/u, vooral bovenop de bruggen.Het weerbericht wordt verzorgd door Ed Aldus en dagelijks voorzien van een update.

Lees meer
Weersverwachting en kledingtips

Maak jouw inschrijving compleet met het officiële DSW Bruggenloop longsleeve runningshirt

12-9-2019

Voor de 31e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam is een speciaal nieuw shirt ontworpen. Wil jij volledig in stijl aan de start staan? Maak jouw inschrijving dan compleet met het officiële DSW Bruggenloop Rotterdam longsleeve runningshirt! Je kunt het shirt alsnog bestellen via het online inschrijfformulier voor slechts € 25,-. 

Lees meer
Maak jouw inschrijving compleet met het officiële DSW Bruggenloop Rotterdam longsleeve runningshirt

Inschrijving DSW Bruggenloop 2019 geopend

21-8-2019

De inschrijving voor de 31e editie van de DSW Bruggenloop is geopend. Deze traditionele winterse loop in een kerstachtige setting vindt dit jaar plaats op zondag 8 december 2019. Het klassieke parcours van 15 km gaat weer over een aantal iconische Rotterdamse bruggen en biedt ook dit jaar ruimte aan 12.000 hardlopers.


Beat The Bridges
Stadion Feijenoord is op zondag 8 december opnieuw het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019. Na de start bij De Kuip wacht de lopers een beproeving over verschillende Rotterdamse bruggen met uitzicht over een verlichte skyline en stadshart van Rotterdam. De Erasmusbrug maakt dit jaar weer onderdeel uit van het uitdagende parcours. Het volledige parcours wordt later bekend gemaakt. 

Inschrijven
Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een startnummer voor deze altijd snel uitverkochte winterse loop. De eerste 3000 inschrijvingen profiteren ook nog eens van het voordeligste tarief! Inschrijven.

Lees meer
Inschrijving DSW Bruggenloop 2019 geopend