DSW nog twee jaar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

30-11-2018

Directeur van DSW Zorgverzekeraar Chris Oomen en Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland, hebben een overeenkomst getekend waarbij DSW zich voor nog eens twee jaar verbindt aan het winterse sportevenement de DSW Bruggenloop Rotterdam. Sinds 2014 is er een warme samenwerking tussen de zorgverzekeraar en het hardloopevenement.

 

Lees meer
DSW nog twee jaar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

NS geeft support!

21-11-2018

Samen met het NS 'Supporters van Bewegen' team zorgt de organisatie ervoor dat er extra reden is tot juichen. De NS stelt het station Rotterdam Stadion open om de supporters en deelnemers van de DSW Bruggenloop Rotterdam zo dichtbij mogelijk af te kunnen zetten. Er zullen extra treinen van en naar het evenemententerrein worden ingezet!

Lees meer
NS geeft support!

De 30e editie van de Bruggenloop is uitverkocht!

15-11-2018

De 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2018 is uitverkocht. In totaal staan er op 9 december 12.000 deelnemers aan de start en zullen er 18 verschillende nationaliteiten de 6 bruggen van Rotterdam trotseren. 

Een goede voorbereiding is het halve werk, bekijk het programma en bestudeer het parcours. 

Lees meer
De 30e editie van de Bruggenloop is uitverkocht!

Het parcours is bekend!

19-10-2018

Het parcours van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2018 is bekend! Deelnemers komen allereerst over twee nieuwe bruggen tijdens het event de Piekbrug en de Nassaubrug. Beide bruggen liggen in de wijk Feijenoord. Na ruim 3 kilometer lopen we over de Koninginnebrug en hebben de deelnemers een fantastisch uitzicht op de welbekende Hef. Als vierde, nieuwe brug wordt de Willemsbrug aangedaan. Een echte kuitenbijter die als icoon van Rotterdam niet kan ontbreken voor de oversteek naar Rotterdam Noord. Het parcours vervolgt zich verder via de Boerengatbrug, de Maasboulevard, de Esch en over de Van Brienenoordburg naar de finish op de Olympiaweg. Bekijk hier de Parcourskaart

Lees meer
Het parcours is bekend!

Nieuwe website online

11-7-2018

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. 

Lees meer
Nieuwe website online

Speciaal shirt ontworpen

11-7-2018

Voor de 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam is een speciaal nieuw shirt ontworpen. Dit shirt kun je aanschaffen voor €25,00 bij jouw inschrijving of later bestellen door in te loggen in het MyLaps systeem.

Lees meer
Speciaal shirt ontworpen

De inschrijving is geopend!

11-7-2018

Je kunt je nu inschrijven voor de 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Tijdens deze winterse loop, die deelnemers over 6 bruggen voert, waan je je als deelnemer in een donkere Kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komt. Wacht niet te lang, want dit populaire loopevenement is altijd snel uitverkocht.

Lees meer
De inschrijving is geopend!