Inschrijving DSW Bruggenloop 2019 geopend

21-8-2019

De inschrijving voor de 31e editie van de DSW Bruggenloop is geopend. Deze traditionele winterse loop in een kerstachtige setting vindt dit jaar plaats op zondag 8 december 2019. Het klassieke parcours van 15 km gaat weer over een aantal iconische Rotterdamse bruggen en biedt ook dit jaar ruimte aan 12.000 hardlopers.


Beat The Bridges
Stadion Feijenoord is op zondag 8 december opnieuw het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019. Na de start bij De Kuip wacht de lopers een beproeving over verschillende Rotterdamse bruggen met uitzicht over een verlichte skyline en stadshart van Rotterdam. De Erasmusbrug maakt dit jaar weer onderdeel uit van het uitdagende parcours. Het volledige parcours wordt later bekend gemaakt. 

Inschrijven
Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een startnummer voor deze altijd snel uitverkochte winterse loop. De eerste 3000 inschrijvingen profiteren ook nog eens van het voordeligste tarief! Inschrijven.

Lees meer
Inschrijving DSW Bruggenloop 2019 geopend

Uitslagen staan online

9-12-2018

Alle uitslagen van de DSW Bruggenloop 2018 staan online. Zoek je zelf op, bekijk jouw gelopen race en deel jouw prestatie op social.

 

Lees meer
Uitslagen staan online

Yorben Ruiter wint 30e editie DSW Bruggenloop Rotterdam

9-12-2018

Yorben Ruiter mag zich na 45 minuten en 51 seconden de snelste man van de dag noemen. De 23-jarige student fysiologie uit Krimpen aan den IJssel viert de triomf als een mooie afsluiting van het jaar. ,,Ik ben een 1500 en 3000 meter-loper en wilde mezelf een keer testen op een langere afstand. Het is mij goed bevallen. Maar het viel soms niet mee, vooral bij de Willemsbrug moest je tegen de wind optornen. Dat was zwaar, net als de laatste kilometers,’’ vertelt de PAC-atleet, pupil van Greta Koens.

Lees meer
Yorben Ruiter wint 30e editie DSW Bruggenloop Rotterdam

DSW nog twee jaar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

30-11-2018

Directeur van DSW Zorgverzekeraar Chris Oomen en Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland, hebben een overeenkomst getekend waarbij DSW zich voor nog eens twee jaar verbindt aan het winterse sportevenement de DSW Bruggenloop Rotterdam. Sinds 2014 is er een warme samenwerking tussen de zorgverzekeraar en het hardloopevenement.

 

Lees meer
DSW nog twee jaar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

NS geeft support!

21-11-2018

Samen met het NS 'Supporters van Bewegen' team zorgt de organisatie ervoor dat er extra reden is tot juichen. De NS stelt het station Rotterdam Stadion open om de supporters en deelnemers van de DSW Bruggenloop Rotterdam zo dichtbij mogelijk af te kunnen zetten. Er zullen extra treinen van en naar het evenemententerrein worden ingezet!

Lees meer
NS geeft support!

De 30e editie van de Bruggenloop is uitverkocht!

15-11-2018

De 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2018 is uitverkocht. In totaal staan er op 9 december 12.000 deelnemers aan de start en zullen er 18 verschillende nationaliteiten de 6 bruggen van Rotterdam trotseren. 

Een goede voorbereiding is het halve werk, bekijk het programma en bestudeer het parcours. 

Lees meer
De 30e editie van de Bruggenloop is uitverkocht!

Het parcours is bekend!

19-10-2018

Het parcours van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2018 is bekend! Deelnemers komen allereerst over twee nieuwe bruggen tijdens het event de Piekbrug en de Nassaubrug. Beide bruggen liggen in de wijk Feijenoord. Na ruim 3 kilometer lopen we over de Koninginnebrug en hebben de deelnemers een fantastisch uitzicht op de welbekende Hef. Als vierde, nieuwe brug wordt de Willemsbrug aangedaan. Een echte kuitenbijter die als icoon van Rotterdam niet kan ontbreken voor de oversteek naar Rotterdam Noord. Het parcours vervolgt zich verder via de Boerengatbrug, de Maasboulevard, de Esch en over de Van Brienenoordburg naar de finish op de Olympiaweg. Bekijk hier de Parcourskaart

Lees meer
Het parcours is bekend!

Nieuwe website online

11-7-2018

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. 

Lees meer
Nieuwe website online


32e editie DSW Bruggenloop verplaatst naar 2022

De 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam is verschoven naar zondag 11 december 2022. De aangeschafte startbewijzen blijven geldig tot de volgende editie.

Lees meer